Lidt om mit digitale skriveværksted.

 

 Hjertelig velkommen til mit digitale skriveværksted.

 Her vil jeg fremover præsentere noget af det jeg arbejder med.

Jeg har skrevet en del (ikke mindst breve og dagbog, i mine yngre år - dengang alt var på papir! ) - sange, digte og andre tekster - siden 1999, og er nu i gang med at skrive to bøger.

Måske du også selv kender til det at skrive et digt, en sang, eller en historie, eller måske du skriver dagbog, helt for dig selv ?. Hvis ja, ved du formodentlig også hvor svært det kan være, at bevæge sig fra den meget personlige proces det er at udtrykke sig fra ens inderste, til at lade andre læse - eller lytte med.

Nogle mennesker lader imidlertid til at tage det som en selvfølge, at vi andre er interesserede i alt hvad der foregår i deres liv. Men selv om nogle af de meget ekspressive personer jeg er "stødt på" gennem tiden, nok har inspireret mig til også selv at turde, så er det sjældent de mennesker, som jeg finder har noget særligt vigtigt at sige netop mig. Bortset fra - at turde.

 

Når det kommer til at dele personlige livserfaringer, finder jeg det yderst vigtigt, at vedkommende som gør det, tager sig tid til at bearbejde sine oplevelser, udviser en vis selvindsigt og evner at dele sine tanker og sitedit livssyn på en konstruktiv måde. 

Personligt er jeg kommet til et tidspunkt i mit liv, hvor jeg kan mærke at her er plads til mig og mit - igen - og at jeg tør.

Jeg kan mærke, at de emner jeg har bakset med i en del år, så småt finder en plads i mig, og i mine medmennesker - at jeg nu bedre, kan rumme mine samlede livserfaringer. De svære oplevelser, som også er en del af mit livsmateriale, fylder ikke længere, mere end det føles "naturligt" eller tåleligt, og JEG har skabt/fået mere plads til at være MIG igen - og hermed har modet og lysten til at dele med mine medmennesker indfundet sig - igen.

Lige nu kan du, her i mit digitale skriveværksted, finde introen til min første digtsamling, under "ORD",  og du finder yderligere info om hvem jeg er og hvad jeg har beskæftiget mig med under "lidt om mig". 

Derudover vil jeg engang imellem dele mine tanker og erfaringer omkring de emner jeg har beskæftiget mig meget med i mit liv - personligt, såvel som fagligt. Blandt andet kan du læse om hvor fantastiske og sjove fødder kan være.

Respons er altid rart, ikke mindst i disse internet-tider, hvor vi kan klikke rundt - ja nærmest i en uendelighed, uden nogensinde at "mødes" eller kommunikere med hinanden.

Jeg er på nuværende tidspunkt, ikke aktiv på sociale medier, da jeg finder det for stressende, men har du noget på hjete, vil jeg være glad hvis du vil dele med mig. Så vær fri til at henvende dig via "Kontakt".

 

Da jeg netop er flyttet, og endnu ikke har en brugbar internet forbindelse, er jeg for øjeblikket ikke specielt aktiv på mit website, bortset fra at jeg dagligt tjekker indbakken 👣👣👣👣👣👣👣👣.

Hjerteligst Susanne Holgaard Svendsen.