"ORD" - er min første digtsamling fra 2004/2005.

Foto/copyright: Susanne Holgaard Svendsen.

 

`Ord` blev til, først i nullerne, under meget svære livsbetingelser.

Efter flere livs-omvæltende hændelser, oplevede jeg mig ude af stand til, som vanligt, at udtrykke mine dybe følelser og oplevelser, og ej heller den sorg, afmagt og kærlighed jeg følte, i forhold til mine nærmeste, og mine medmennesker. Ordene stod, så at sige i kø inden i mig, men jeg kunne ikke forme dem fysisk, og dem jeg elsker højest, var jeg forhindret i at have daglig kontakt med.

Jeg er bevidst om, at mange traumatiske oplevelser kan hæmme evnen til at tale og udtrykke sig. Men èn ting er at vide det, noget andet er, selv at være i det, og noget helt 3., er at dele den viden, på en måde, så de der har behov for det, forstår både en selv og sig selv. OG noget helt 4., er selv at være det menneske, som længes så ubeskriveligt efter, at det eller de mennesker, som betyder mest i verden for én, også selv når den erkendelse, at det er vigtigt at dele livsvigtige tanker, følelser og oplevelser med èn.

Da jeg ramte bunden af mit indre ord-reservoir, og oplevede stilheden dér, lod jeg atter ordene fødes. Jeg lod ordene opstå, fylde mig og flyde ud gennem min hånd og pennen til papiret. Jeg udtrykte mig igen...... jeg var igen skabende.

Det var en meget stærk, og på tidspunket, livsnødvendig oplevelse.

Samlingen af tekster blev til digtsamlingen "ORD", som jeg valgte at sende til et stort dansk forlag. "ORD" blev dengang afvist, men jeg har nu valgt at prøve, stille og roligt, at tilbyde andre at læse mine tekster. (Der er flere facts i bunden af siden.)

Her får du et kort uddrag af digtsamlingen; "ORD", af forfatter (og formutter og for børn !), Susanne Holgaard Svendsen. 

 

 

 

ORD.

 

Som myriader af liv

mælkevejens stjernevrimmel

der åbner sig

beskyttende

over os

ved nattetide.

 

Jeg vil gerne være

omfattet af mælkevejen

beskyttet af stjernerne

men det er kun

den halve sandhed

for det jeg vil

samles i billeder 

i ord

i vished.

 

Jeg var lige nået ind

bag ordene

de mange betydninger

tabte ansigt

jeg vil have tiden igen

 

Ordene

griber om sig

jeg ser pludselig

at de kommer

fordi jeg vil dele.........

 

Ovenstående er 1.side af min første digtsamling, "ORD".

Tekst og billeder, samt alle rettigheder til disse,tilhører forfatteren; Susanne Holgaard Svendsen.

Jeg håber at kunne udgive ORD, i nær fremtid.

 

Hjerteligst.

Susanne Holgaared Svendsen.