Susannes gymnastik og selvbehandling.

Foto: Susanne Holgaard Svendsen.

Denne sommer - på Ærø.

Det er forunderligt, som enkle øvelser og livsstilsændringer kan være med til at skabe øget bevidsthed og balance, såvel fysisk som psykisk. Jeg har gentagne gange oplevet at rygrulninger på fast underlag, og skånsomme mavemuskeløvelser, sætter gang i peristaltikken i tarmene, med forbedret fordøjelse til følge. Og desuden, sammen med udstrækningsøvelser for lår, lægge, lænd og mavemuskler, kan og fjerne rygsmerter, bare for at nævne et par eksempler.

Jeg gennemgår ALTID først min erfarings-værktøjskasse, og ser om ikke det hjælper på et givent symptom, før jeg vælger at gå videre og søge hjælp og viden andet sted.

Gentagne gange, har jeg, ved at massere forskellige punkter på overkroppen, opnået afspænding fra en smertende skulder, eller mavesmerter og brystsmerter. Ofte skyldes smerter jo "bare" spændte muskler og fastlåste led. Massage/ berøring af hud, muskler og led, kan tilmed ofte frigøre traumer eller oplevelser, som har "låst sig fast" i kroppen, og forhindret  tanke -, føle eller handlefrihed. Ikke mindst kan et fodbad og selv-massage af fødderne, skabe øget bevidsthed om måden, jeg bevæger mig gennem livet, og helt konkret medvirke til øget blodgennemstrøming, og dermed forbedrede kropslige funktioner, fysisk udrensning, og mental afspænding.

Disse er bare få eksempler, ud af virkelig mange, som jeg personligt har erfaring med hjælper mig, når jeg søger svar og løsninger på mange af de udfordringer jeg møder kropsligt, psykisk og eksistentielt.

Med en uddannelse, og mange års undervisningserfaring, indenfor bevægelse, afspænding og kropsbevidsthed, samt min baggrund som terapeut, har jeg en faglig viden, som i høj grad underbygger mine personlige erfaringer. 

 

                           Undervisning på Ærø.

Jeg tilbyder denne sommer - på Ærø - undervisning til  enhver med ønske om, selv at tage ansvar for egen sundhed og udvikling, med udgangspunkt i den enkeltes individuelle behov.

Undervisningen vil fortrinsvist foregå udendørs, når vejret gør det muligt.

På grund af risiko for smitte med Covid-19, vil vi holde afstand, bruge håndsprit, og undlade håndtryk og kram.

Du kan ringe til mig, eller kontakte mig via mit website, for at aftale tid og sted.

Vi mødes og præsenterer os for hinanden, og du fortæller lidt mere om dine individuelle behov, og herunder eventuelle skader, symptommer og sygdomme, som vi skal tage hensyn til i undervisningen.

Du møder op i tøj, som understøtter frie bevægelser, afpasset temperaturen, og må være indstillet på at arbejde med/på bare fødder.

Du medbringer et vandtæt underlag, samt drikkevand.

Prisen er 250 kr. for 1 times individuel undervisning/samtale.

 

Vil du vide mere om mig og min baggrund, er du velkommen til at læse under "Lidt om mig", i menuen, eller kontakte mig personligt via "kontakt".

Jeg lægger stille ud på Ærø, men befinder du dig et andet sted, og føler behov for en samtale/undervisningstime - eller flere, da tag endelig kontakt. Måske vi kan finde ud af noget, for ikke alt - eller alle - er vand ved siden af Ærø❤. ( selvom der på Ærø findes  et slogan, som siger at: "alt er vand ved siden af Ærø".😉)

 

Hjerteligste sommerhilsner.

Susanne Holgaard Svendsen.