Lidt om mig.

Jeg er uddannet Zoneterapeut (1986), og har arbejdet med mange aspekter af sundhed og heling, og teknikker til at opnå fysisk, psykisk og eksistentiel/sjælelig balance.  

Desuden har jeg mange års undervisningserfaring, indenfor gymnastik, bevægelse, afspænding og kropsbevidsthed, samt selvmassage og selvbehandling, og har beskæftiget mig meget med ernæring, kommunikation og personlig udvikling, sang og tegning, samfundsforhold m.v.

Jeg har arbejdet indenfor naturkost og økologi, og har også designet og syet økologisk beklædning.

Gennem årene, har jeg blandt andet, også arbejdet som vikar i folkeskoleregi, og på institution for fysisk og psykisk handicappede.

Jeg har skrevet mange sange og synger og spiller guitar, efter lyst og behov.

Desuden er jeg i gang med at skrive en bog (eller to).

At afbalancere ens egne behov med de behov ens medmennesker har, er en livslang udfordring, såvel i privatlivet, som arbejdslivet, og er noget jeg er meget opmærksom på.

Jeg øver mig til stadighed i, at finde en balance - eller måske i virkeligheden "bare" en måde at leve MIT LIV på, i så stor harmoni med mine medmennesker, som det er mig muligt.

Engang troede jeg, at jeg skulle være altvidende for at kunne være en hjælp for andre. Idag har jeg erkendt, at hverken jeg eller andre mennesker, er, eller bliver nogensinde altvidende. Og jeg behøver ikke være perfekt, for at have lov til at være mig, eller dele min viden.

Jeg tilbyder det jeg evner, den viden og indsigt jeg har, på de områder jeg har erfaring med, og gør mit bedste for altid at være ærlig, og ikke fremstå som mere eller andet, end den jeg virkelig er.

Jeg kan ikke løse andres problemer, men jeg tilbyder at være sparringspartner, og  at dele min viden og indsigt, med enhver, som SELV ønsker at blive mere bevidst om eget ansvar for egne livsvalg, eller det som virker forhindrende for at vedkommende kan komme videre. Tilværelsen er desværre ikke altid så enkel, som jeg vil ønske, i det vores respektive liv er vævet ind i vores medmenneskers, på kryds og tværs af tid og rum, køn, kulturer, religiøse forestillinger, genetik, opdragelse, uddannelse, politik o.s.v., o.s.v. 

Og midt i denne verdens "hurlumhej", vanvid og skønhed, er det livsvigtigt, at holde fast i ens jeg - og at lære at navigere, med livslysten og kærligheden i behold❤️ - og også at kunne rumme, at andre gør det samme, men måske bare på en anden måde end èn selv ❤.

 

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at lave en aftale med mig,  om afholdelse af kursus, workshop, eller om en individuel undervisningstime, behandling eller andet. Eller hvis du har spørgsmål eller hvis du har andet på hjerte, som du ønsker at dele med mig - eller med andre besøgende på mit website..

Susanne.